dimecres, 17 d’abril del 2013

EASTER EGGS

Aquesta entrada ha estat elaborada per les redactores de "La Ploma de l'Orlandai", la nostra revista digital:


El divendres abans de pasqua, els de 2n i els de 1r van anar a el parc de l’Oreneta. Quan van arribar van cantar una cançó que es deia Easter eggs i feia així:

EASTER EGGS
EASTER EGGS
HIDDEN ALL AWAY
LET’S GO FIND OUR
ON THIS EASTER DAY
EASTER EGGS
EASTER EGGS
WHAT A PRETTY SIGHT
BLUE AND PINK AND YELLOW TOO
PURPLE GREEN AND WHITE.


Després de cantar la cançó, van anar a buscar els ous de xocolata, que estaven amagats pel bosc. Quan els van trobar tots, van veure un conill de xocolata amb una nota que els agraïa que haguessin trobat els ous, perquè pel bosc hi ha un caçador que els hi vol robar. Els ous que van trobar estaven embolicats amb papers de colors: verd, groc i vermell.


Després es van menjar els ous de xocolata i van esmorzar. Allà van jugar a fer cabanes i van fer un rierol amb l’aigua del parc.

Al cap d’una estona van tornar a l’escola a dinar. A la tarda van fer un joc tots els nens i nenes de 1r a 4t, que consistia en intentar trepitjar el peix. Per jugar s’havien de lligar al peu una corda amb un peix de paper i quan sonava una música havien de començar a córrer i intentar trepitjar el peix d’una altra persona sense que li trepitgessin el seu; quan parava de sonar, s’havien de quedar quiets i guanyava qui no li havien trepitjat el peix.

Quan van acabar el joc van ballar unes danses amb les mestres.
Al final de la tarda van fer una xocolatada, i els hi va encantar!!! Per ells va ser un dia molt “xulo”!!!

Clàudia i Bruna